02 July 2010

Tak Baik Cakap Aku Kerja Malam...


KESAN SAMPINGAN MENENGOK ENTRI INI:
Loya-loya, mungkin muntah, cenderung menyimbah skrin komputer dengan asid, putus sahabat, atau masuk meminang (hahahaha erks)

Kelmarin aku offer diri menjadi guinea pig untuk diuji kaji kawan aku. B baru jinak-jinak jadi makeup artist. Aku pulak dah lama berangan nak mekap tebal-tebal macam artis. Maka sungguh match made in heaven lah we alls ini.

The makehover-tak-kuasa-mak starts at 10:00PM and ends around 11:00PM. And the result is...

Trrrrrrt Chinggg! (dah bagitahu side effect tadi kan, so pandai-paidai lah cari sinki)


Ala-ala testimonial untuk B's abra kadabrah!


Itulah tukang mekapnya. Masing-masing rambut pelsu gulung-gulung macam Hanis Zalikha lagi haha. Kau ada? :')


Peace yaw, jangan kutuk I. Tak tak, nak kutuk pun tak apa, kawan-kawan lain semua dah maki muka hover ni dalam FB bahahah.

Akhir sekali, satu lagi modal untuk loyakan tekak buat semua :')


Tak pandai nak senyum macam pengantin, nah muka tipikal aku hari-hari. Tak main cover line punya,bak kata Fairuz Selamat, "berblog dengan keikhlasan" gitu -_-".

Bye nak kutil gam bulu mata palsu yang dah dua hari tak hilang-hilang ERGH.

3 comments:

Farihah Ahmad said...

aish. aku tataw la nk kata pa.

Diyana Didie said...

kuya. kuya. kuya. owh tak tersmbg ayatku...hihi somel!!! smokey eye tu santek! siyes!

Zaqyah Rezzaq said...

Farihah: Terlalu gojes sampai speechless ek? hahahahahaha

sys didie: sys didie glam dengan majlis pinky pinky, kita pun nak juga a lil taste of glam-ish things hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...