08 July 2010

Syampu Wajib Ada Tahun 90-an

Hai apa khabar semua?? -_-"

Hari tu kan aku pergi makan angin dengan mama ke Tesco. Jalan punya jalan jumpa satu botol yang nostalgik habis. Sekarang segala syampu berlumba-lumba buat rebranding, reinforce, think out of box bagaiii.. Ada satu syampu ni memang relax habis sampai aku excited sampai ambil gambar okay huhu.

Inilah dia syampu paling up bagi golongan middle-class in the 90's...

Tu! Tu! Yang biru dengan merah jambu air tu! *excited sikit, sorry*


Okay, aku bagi close up sikit.

Ha, tolong jangan tipu nak kata syampu ni tak ada dekat tepi kolah rumah kau dulu-dulu.


Tak tukar-tukar packaging benda alah ni, tegar sungguh huhuhu. Bau pun imbau kenangan zaman pakai pinnafore biru tua okay :')

Kaki ayam: Excited tapi tengok je lah, tak beli pun. Despite of the memory it brings, Follow Me kena buat something kalau nak orang beli.

2 comments:

Islamic_Muslimah said...

Follow Me..nama pon pon if translet "mai ikut aku", if dia tukar packging and so on, pasti xdak org follow depa lg, hihi..

Zaqyah Rezzaq said...

but now obviously no one follows huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...