15 July 2010

Pemalas Kelas Pertama

Salam ceri ceri boom boom untuk kau orang :')

Mood cuti belum habis, ke tak pernah habis. Yang mana satu pun sama je, natijahnya malas ya amat nak pergi kelas. Pergi makan rajin pulak. Dasar kerajaan baru betul -_-".

Okay, sekarang standard lah baru masuk balik kolej, kena kemas bilik. Saat ini yang buat aku paling rindu mama teehee. Tak, bukan sebab selalu mama yang kemaskan, tapi selalu mama yang bagi peransang dalam nada high pitch ala Black Mentor. Maka lajulah sikit siap sapu, mop, lipat baju, pasang cadar et cetera kan.

Kesian rakan sebilik aku yang buat-buat sabar dengan segala tok nenek sepah on my side of the room bahahaha.

Biar yang lain tunggang langgang macam Singapura dilanggar todak, tempat tidur kena baik punyeeerrr :')


Nak balik Ipoh! Nak balik Ipoh! Nak balik Ipoh! Nak uni yang jauh dari hutan! Nak ayam penyet! Okay, yang pasti nak tak nak kena kemas locker, bye.

Kaki ayam: Balik sini tengok lagi Eclipse untuk round kedua, Edward ke Jasper?

2 comments:

Islamic_Muslimah said...

wah, wah..
cuti lg?
x puas ker cik kak oi :P
lalala...udah, udah yea.. :P

nak gak rasa ayam penyet!!

Zaqyah Rezzaq said...

kamu ni suka dengki tau hehe. kalau ada kat kedah ni dah lama kita buat trip gi makan ayam penyet! ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...