22 August 2011

Ku Pohon Restu Ayah Bonda

Assalamualaikum...

:) Hehehe belum apa-apa dah senyum kan. Semalam, 21 Ogos 2011, sangat meninggalkan memori sebab first time ikut F balik kampung for a close up and personal session. Indah indah indahhhhh...


Terlalu banyak yang indah yang jadi semalam, tapi rasanya remeh sangat untuk dikongsi. Cukuplah kalau kite describe kan semalam sebagai sempurna dan menuju bahagia awwwwww haha. And thanks makcik for the kiss, terharu berkaca-kaca mata kite ;-p

Bye muahmuah.

Kaki ayam: Tajuk macam takde kena mengena kan, saje mood raya :)

14 August 2011

Being An 80kg-ians

Tell me.. Siapa yang tak nak kurus, cantik... Perempuan mana yang tak nak macam tu? Tanya lah mana-mana perempuan kat sudut mana dunia pun, pasti diorang nak kelihatan cantik, regardless how old she is.

Belajar elok-elok, hormat orang, berbuat baik sesama manusia tapi sebab kita tak cantik, tak kurus, tak manis... Maknanya kita tak ada value langsung ye? Walaupun orang macam aku nampak kelakar dari luar, kami jugak punya hati yang sama saiz, sama sensitif (atau mungkin lebih), sama fragile dengan orang-orang yang cantik.

Cakap-cakap orang ni memang memedihkan dan menyedihkan, tapi kalau family sendiri yang cakap... Mana lagi kita nak pergi?

11 August 2011

Berakhir Sudah Pencarian


 
The 'indeed' song.

:)

09 August 2011

F&Z

1 August 2011 - 3rd year and counting :)

5 August 2011 - The Proposal, finally...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...