09 July 2010

Bakal Menyaksikan Gerhana Malam Ini

Hey hey hey hey aku tak percaya ESOK LAST DAY CUTI! Okay itu bukan isunya... Isunya sekarang malam ni aku ada date dengan seorang puntianak jantan yang pucat lesi :') Kawan-kawan aku pun join sekali, sebabnya tak baik keluar berdua sebab akan ada yang ketiga iaitu werewolf. Okay zakiah, tah apa-apa, potong the ketam!

Introducing.... Team Edward!

Belly, Bellu and Bolla Swan -_-"


Malam ni nak pergi tengok The Twilight Saga: Eclipse, yay yay yay! Dah beli tiket advance tiga hari.Itu pun tetap dapat seat agak depan lalu nanti kena jugak dongak-dongak ala kadar. Nevermind, pun boleh lah dari tak ada.

GCS Alamanda, 10:15PM tonight! Wanna tag along?? Jom banyak lagi kosong dekat tangga :')


Dengar yang third sequel ni lagi best dari New Moon yang jiwang macam Pesona Non Grata tu huhu. Harap betul lah. Eksaited eksaited!

Kaki ayam: Belly dan Bellu, before that makan Saba jom... Pretty please.....

2 comments:

Islamic_Muslimah said...

lorh, ingat tgk gerhana bulan live kat atas langit, adoi! apa brg tgk twlight, tgk la ZOO beb, my bro blkon tue, Lan Pet Pet doh..hihih :P

nurul nadea said...

dress up lebey kurang same je korang nih..huhu..style2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...