20 January 2010

Lebih juling dari orang juling (no offense)


Dari mata kasar memang aku dan kawan-kawan sekuliah mostly bermata normal. Berwarna hitam, ada yang coklat-coklat sikit, ada yang hazel (tapi dia bukan kawan aku), tak kurang yang bermata kelabu dan biru (tahan 3 bulan je lepas tu hitam/coklat/hazel balik). Tapi trend kami sekarang ialah terjulingkan mata dalam kuliah. Ter okay, not on purpose.


Juling bukan sebab bau badan students Arab atau One Drop Perfume yang terlebih curah (One Drop bukan pakai one drop je ke?) tapi sebab........ Warghhhhh.


Beranganlah muka aku jadi comel macam ini bila aku menguap (-_-")


Bila kelas petang je mengantuk, bila mengantuk je mulalah segala-gala atas flip table tu jatuh! Buku bergelimpang nasib tak koyak, pen melompat, pensil case berterabur. Nak kutip satu hal, kalau dapat yang duduk sebelah itu mulia, dia tolonglah sikit tapi kalau dah banyak sampah dari pen dalam pensil case tu, ha kau pikul-lah sendiri Kiah! Dah jatuh barang sampai bergema 1 kelas barulah celik sikit, tapi sumpah sikit je. Mengantuk balik... Lagi parah bila kelas yang tak ada kawan yang kenal, semua kawan yang tak kenal je. Habis tu aku nak kacau siapa?


Kaki ayam: At least aku tak sekritikal Hana bahahaha

6 comments:

pidpid said...

kacau pid je la syg...:D

Zaqyah Rezzaq said...

pidpid: sudah spuloh tahun kita kawan kita tak pernah 1 kelas kan.paling tak pun dekat LUI la sekejap huhu.

Miss Moon said...

eh kiter sekelas kan akakkakk acah je

best ar blog u sempoi je

Zaqyah Rezzaq said...

Miss Moon: kalau betul sekelas sudi tak awak berduet nguap2 dengan saya? bahahaha. singgahlah selalu okay =)

Anonymous said...

taw xpe..pdhal kwn nk dekat sepulao thn xpenah pn satu clazz..tp bgsle jugak..nnt xdele kamu campak liquid kat kite..hahaha...:))

pidpid said...

anonymous 2 sy yea kim..hahaha...:))
konpius..konpius...:((

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...