09 January 2010

Chef Wan feat. Tun Dr. Mahathir

Dia menarik, kata-katanya meyakinkan, dia rajin turun naik pentas walaupun dia tak muda sangat, he speaks English like an English man, cakap melayu slanga Kedah piyau. Dia tak kutuk Malaysia or Malaysians macam Mr. Hasnizam, dia tak ada genggam tangan sambil bercerita pengalaman dia di luar negara macam Mr. Hasnizam, dia mengajar tak macam Mr. Hasnizam. Dia tak macam Mr. Hasnizam.


Dia macam mutasi Chef Wan featuring Tun Dr. Mahathir. Dia sehebat mereka berdua. Bibir dan ketinggian dia macam Chef Wan, mata dia macam Tun Dr. M. Dia aktif macam Chef Wan dekat dapur dan point out idea-idea bernas dalam dialek utara macam Tun Dr. M. His intelligence is superior like both orang famous itu. So since dia hebat, I tak patut address dia sebagai dia, tapi beliau.


Beliau pasti akan menyerikan setiap pagi Isnin dan Khamis I. I always look forward to meet him, listen to his thoughts.


Beliau, Dr. Abdul Rahim Othman, pensyarah Marketing Research & Analysis I. He's so sesuatu sampai I kena tulis sesuatu tentang beliau.


Kaki ayam: Dah kipas lebih-lebih ni harap dapat 4.00 for his paper kalau tak buat segan je (-_-")

3 comments:

Islamic_Muslimah said...

salam :)
cit, ingat sape tdi yg hebat sgt smpai leh address like Tun & Chef Wan, rupanye ur lect!!huhu... hebat sgt ke dia??i think i should meet hem..when ur class??at what time? nak gak tgk face 2 face lect yg leh beat Tun & Chef wan, huhuhu...

Zaqyah Rezzaq said...

wsalam.
cik hana,sory class tu exclusively made for marketing je okay bhahahaha.oh oh and he happens to be SDG aku punya advisor,so kau tahu la kan SDG aku macamana.lagilah aku sayang habis kat dia =)

Islamic_Muslimah said...

alamak! kedekut la pula..
mentang2 la me BIBM stdent, nak singgah tgk ur lect pon x leh, huhuhu...

ur SDG advisor? x pham lorh...
tukar lect SDG ka??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...