04 May 2010

Hotel Mania Caught Me

Every Tuesdays, 9:00PM on TV3

Promosi tak berbayar ini terpaksa dibuat kerana I nak inform pasal my new obsession bahahaha. Taklah obses mana but every night jugak lah I terkelik TV3 Online tu kan (-_-")

Anding was better in Ghost Season 2

Yang jauh lebih tua dan jauh lebih muda dari I memang give negative comments pasal so-called Musical Drama ni, simply because mereka tak boleh relate. Hotel Mania (bunyi macam computer game je teehee) menjadi sangat rajin ditontoni sebab I grew up listening to KRU songs. Tak kisahlah yang KRU sendiri nyanyi or artis yang lebih mi segera kembang dari budak AF such as Feminin, Elite, Indigo, X-Factor, Pretty Ugly, Trez, Juliana Banos and not forgetting yang baru-baru like Adam and Dafi.

Dafi is worth watching, natural lah you dengan t-shirt cartoons yang comel macam Amani Adamaya (nampak sangat cuti ni banyak tengok tv -_-")

Weh but seriously eventhough I popping eyeballs onto Anding, I kena puji itu Dafi lah, he can actually act woh, clapclap! And as for Adam, tolonglah bersihkan cat tumpah dekat kepala kau tu, disturbing sungguh tengok hairdo' kau. And Marsha, please mintak baju yang two size bigger, nampak macam Rosie Phua Chu Kang buat slimming wrap je seeing you wearing that kebaya emas.

Ketat ketat ketat, and the colour makes her look like she hasn't take her shower for ages eyew!

Kesimpulannya, kalau korang pun growing up listening to KRU, Hotel Mania is something you can relate to. I masih tunggu bila diorang nak guna lagu Balada Hati :')

Kaki ayam: Dah cuti ni tengok Hotel Mania online sorang-sorang lah Yaya and Wawa, rindu tunggu video loading sambil tengok movie lain dengan korang ;p

2 comments:

Fairuz Selamat said...

sounds great... nak tgok ar...

Zaqyah Rezzaq said...

fairuz, jangan set high expectations okay teehee, sila tengok dengan open heart ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...