10 May 2010

Tak Tahan Ketagih, Ishkk...

Dah lama tak dapat, meronta sangat dah jiwa ni. Kalau dah tak tahan sangat, kadang-kadang layan sorang dekat bilik, bilik air ke. Tapi tak puas sebab tak ada barang lengkap. Kadang-kadang nak lepas jugak dekat dapur tapi generasi babyboomers kata tak baik sebab nanti dapat suami berumur, eh tapi now kan trend, okay apa. Boleh nikah depan kaabah (-_-") Okay enough merepek.

"Kesetiaan menghalangiiii, ku bina ke lain hati. Dan tak ingin ku melukai..." Ececey ;p

Members on the floor, aku just nak luahkan siksanya sebab dah lama tak pergi karaoke. Last time pergi dekat Jitra, tak best sungguh tempatnya so that doesn't count! Now member ramai tak ada dekat Ipoh, tak ada clan nak pergi T_T. Marilah mengenang...

Zaman tak loreh lagi ni haha, muka tak pakai night cream lagi riang nyanyi Oh Manisnya Senyumanmu teehee

"Mother looking at me, tell me what do you seeee.. Yes, I've lost my mind hainnn. Daddy looking at me, will I ever be free? Have I crossed the line hainn...." Lagu bajet emo zaman muda :')

Karaoke dengan family siap ada kelas menari bersama Cikgu Linda lagi :')


Dengan kawan-kawan yang gila best, suara sedap! Terima kasih sebab sudi dengar suara aku yang nauzubillah ni ye bahahah

Next week turun Putrajaya bawak pergi karaoke ye. Dengar Alamanda ada kena rush, we'll go somewhere else pun tak apa. Tolonglah satisfy kan craving aku ni huhu.

Kaki ayam: Paling rasa nak keluar bilik bila ada nyanyi Zakia.. Zakia.. Adeh lah, tak sanggup dengar, dunno for what reason huhu.

3 comments:

cracked bunny said...

sapa tak suke karok.love love ~

Zaqyah Rezzaq said...

yes cuz its fun fun! :)

Farihah Ahmad said...

aku mang xbape reti la nk karok. aku pn xpaham nape haih. cacat kot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...