06 August 2010

Bau Syurga


Kiss pipi kiri, kiss pipi kanan, kiss dahi, kiss dagu, kiss tangan kadang-kadang tapak kaki pun layan, kiss mulut dia yang bau milk tu!

Oh how I miss the smell of sinless creatures called BABIES!

Amzar Taqiff yang kacak, rindu aunty tak, your tilam Vono? Bahahah. Saya rindu bau awak lah, Tokep. *khekk khekk khakk khakk - gitu lah bunyi handsome boy ni sembang* Geram!


Bayi obesiti pembuli kitten ni lagi aku geram! 'Eee, bucuk lah Yca ni!' She replied, 'Yca bucuk kan?' Tahu tidak mengapa, tapi bucuk awak buat saya ketagih muahmuah!


Tapi datanglah beribu bayi comel secomel Mia Sara Nasuha a.k.a Amani Adamaya sekali pun, dua orang di bawah ni will always be my favorite babies!

They are...

Kiri my baby boomers, ibuku si ikan kaloi hehe, kanan ketot yang paling acu heart and rindu, Tia!

Ciyom lah bayi, anda akan terbau syurga! Oh hilang segala tok nenek stress...

Kaki ayam: Sayang, when will we be making our very own? Teehee ;p Balik Ipoh next week nak cari Tokep nak sniffsniff-muahmuah!

TOLONG JANGAN BUANG BABY, TOLONGLAH!


2 comments:

makngah said...

alolo.. comey2 belaka.. geram gak cam nk gigit pp baby tu..

Diyana Didie said...

cumils

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...