09 August 2010

My First Boyfriend

Hi norty shorty!

Hari ni I nak less talk, more action (in terms of driving balik Ipoh! Hurrahh!). Tiba-tiba rasa nak post pic masa I kanak-kanak pakai jam Boy London yang boleh tukar-tukar color ikut suhu ke cuaca apa ntah beli dekat Batu Feringghi.

Pic when I was five bersama my first ever platonic boy friend haha, he pun five.


Asyraf and me in yellow. Eh mama, kenapa dulu rambut depan saya macam Zaibo? -_-"

Actually, after zaman Tadika Kemas yang kami pergi sama-sama, I tak pernah jumpa dia dah ever since. Last time I heard ini budak baik (when he was budak lah) study dekat UTP. He should be graduated already by now, I guess. Entah lah.

Hope one day aku jumpa kau lagi, Asy.

Kaki ayam: Dulu gila independent umur lima dah duduk rumah alone, mama pergi kerja. Ayah pulak kerja dekat Taiping. Tapi now, nak pergi toilet alone dekat kolej pun takut, APAKAH??

2 comments:

hentakbelipat said...

huyoh..mase kecik gini pun dah dclare ade bf..advance,hehe

Zaqyah Rezzaq said...

kecik-kecik tak pandai menipu, sekarang baru pandai kata tak ada bf haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...