27 June 2010

Masih hidup

Dear diary, (bajet Britney)

Aku masih hidup dan bernafas. Cuma bagi diri sikit ruang untuk keep distance dengan teknologi (konon). Tak nak jadi penagih siber gitu sebab tanda-tanda gelisah tu dah ada, maka sebelum terjebak aku stop kejap. Anda juga mampu mengubahnya (??).

Last week result part 4 aku dah keluar. THE WORST RESULT EVER, hambik kau :'( Serius sedih, hampa, malu semalu-malunya dengan diri sendiri. Aku tak suka cukup makan. Aku suka makan besar, kau pun tahu kan. Sedihlah. Apa nak bangga dengan aku tak pernah repeat, faktap! Nak bangga dengan 'I straight A's student' memang sudah lama kiss goodbye. Nak bangga dengan aku tak pernah dapat C pun dah tak dapat sekarang, haihh anak siapa yang ngokngek sangat ni. Sorry ayah, I will make it up to you, PROMISE. :'((

Cyber Law jahat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

°`° NiSa °`° said...

It's ok kuya.
cuba lagi utk next sem.

Zaqyah Rezzaq said...

Yes kak, insyaAllah :)

Shafira Zaihan said...

namo sedeh2 ok...
at least km dh try wat yg terbaek...:0

Zaqyah Rezzaq said...

Shafira: Getting better tapi still rasa macam loser gila huhu

Zaqyah Rezzaq said...

Shafira: Getting better tapi still rasa macam loser gila huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...