17 April 2010

Ku bukan aku (ini bukan entry emo)

Currently tengah layan lagu ni. Since aku tak tahu lagu baru apa yang berkumandang di corong radio sekarang, aku rasa ini lah lagu baru yang paling boleh pakai sekali. Terbaik terbaik. Maaflah aku tak up to date sangat dengan lagu baru ni sebab tempat monyet yang aku tumpang ni, dapat siaran radio Siam je, so.... Hmm.

Eh please enjoy this song ya. Eh kalau nak enjoy kena download lah ya, sebab tak pandai lah nak attach lagu (-_-"). Plus tak rugi pun 5 minit download, worth every second, eceh :')

By Tilu, titled Ku Bukan Aku.

Lama sungguh hari berlalu
Hening malam menyiksaku
Bila bersendirian sepi jadi pilu
Kau pergi aku yang hilang
Sedikit pun hidup tak senang
Langit cerah ku renung mendung kelabu

Kerana diriku bukan aku
Tiap kali kau menjauh
Fikiran tak keruan
Jiwa rasa kekosongan
Diriku bukan aku
Tiap kali kau menjauh
Pulangkan dia ke pangkuanku

Yang digemar menjadi bosan
Sukarnya cari ketenteraman
Bila hati bersedih semuanya tak betul
Ku cuba setabah hati melupakan
Dirimu dari ingatan
Tapi semakin dicuba semakin rindu

Kaki ayam: Aku baru tahu yang Tilu ni band okay. Aku ingat perempuan jawa mana yang bernama Siti Nur Tilu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...