28 April 2010

Infection Bodoh

On behalf of a friend of mine....

Aku ada kekasih, seorang lelaki yang sederhana dan comot tetapi aku sayang. Selain dia yang jauh, aku ada teman yang style, wangi dan periang. Teman aku baik dan sopan, aku suka. Aku pernah claim yang aku kekasih yang setia, I still am! Tapi... Kalau dibiar melarat, aku memang setia pada yang dua ah jawabnya (tiga termasuk Shahir AF8 -_-")

Aku tahu infection bodoh ini ada penawar. Bila aku balik hadap muka kekasih, okay lah nanti. So in the mean time..... I mess around, I am not messing about! teehee ;)

Aku bukan aku okay. Awww :')

Kaki ayam: It's NOT complicated

2 comments:

Islamic_Muslimah said...

yuhaaa!!

On behalf of a friend of mine.... yea, hihihih...

adoi!! me pon benci this kind of infection.. y ek it come 2 us? i think cos of "attention".. lalal.. no comment ^_^

Zaqyah Rezzaq said...

IM sayang: yeah on behalf of a friend yang kamu pun kenal kan teehee.. let's blame the attention, seduction, hati perempuan auohh. kau pun ada infection ni ke? baguslah kawan aku tu tak keseorangan ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...