09 April 2011

Kenapa Sweet?


Salam.

Haliuuuu! (helo versi Stacy)

Esei takde mukadimah, terus start cerita.

"Mesti sweet kan kalau kita couple?"

Lempar pandangan ke tasik UUM yang berlalang. Kenapa pulak? Sebab you macam nak okay-okay and I macam tak cantek? Huhu. Ke sebab ...? Ahh. Monolog dan Atilia dalaman je, malas nak tanya. Or more to takut nak dengar jawapan.

Ikutkan nak jawab, memang sweet kalau you takde girlfriend pastu I takde boyfriend. Tapi kang sat lagi you pulak yang avoid eye-contact sambil tukar topik kan haha.

Walaupun orang kata selipar tak semenggah ke hape, tetap sayang. 

Okbai.

Esei takde penutup, terus habis cerita.

Kaki Ayam: Thanks for the lovely night, the person said. The person tak maksud lain, cuma born sweet I guess. Boyfriend pun tak pernah cakap macam tu. Shuhhh second-thought!

2 comments:

Farihah Ahmad said...

kenapa aku xpaham?


belanja aku mkn la. senang kan ;p

Zaqyah Rezzaq said...

entri syok sendiri sangat kan haha. eh boleh je. balik alor staq nanti habaq la :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...