05 April 2011

Gaot Tolong Jangan...


Salam sebulan sekali update belog,

Ehh masuk-masuk terus nak belog pasal noms noms ni. Mungkin anda kata saya tak ada modal. Mungkin juga anda betul. Saje je nak keluar dari norma sebenarnya. Mesti bosan kan asyik baca pasal Sam menang bintang popular tu (tahniah awak awwww.. haha).

Okay potong pendek. Korang duduk kolej? Hostel? Asrama? Atau dekat UUM kami panggil DPP (dewan penginapan pelajar). Anda duduk DPP? Dan teringin makan seafood? Atau rindukan kerang bakar Bangi mungkin? Salivating. Huhu.

Ahha! Saya ada penyelesaiannya! Dengan 2 langkah bapak mudah!

Langkah 1: Make sure kamu ada periuk nasi automatik.

Langkah 2: Okay, langkah 1 je yang crucial sebenarnya. Then pi keluar beli kerang 2 kilo. Serai sikit, asam keping sikit. Basuh semua dan rebus semua. Yayy!

Hasilnya! 2 periuk kerang rebus makan 3 orang huhu.

Omakk, takut kena gaut di usia tak jangkau 25 tahun. Lalu beli fresh vege untuk buat quick salad. Aku simply buh salad, carrot, tomato cherry, baby cucumber and mayo sikit.

Makanan sedapkan hati dan kurangkan rasa berdosa tibai kerang 2 kilo. Huhu bye.

Kaki ayam: Nyorok bawah selimut takut gaot datang jumpa ;p

2 comments:

Farihah Ahmad said...

bagus. takut gaot dari takut fellow dtg wat sepotcek XD

Zaqyah Rezzaq said...

aduh pedihnya ayat ang, farihah! hahahahaha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...