08 October 2010

Aku Dah Tak Pandai Menulis


Salam hari lebaran yang terakhir 2010...

Aku ni kejap bagi salam, kejap tak. Sila abaikan okeh. Kalau aku bagi salam, jawab. Kalau tak, korang bagi salam dekat aku ye :')

Sebagai Facebook Generation ni kan, memang aku kurang menulis. Maksud aku LITERALLY menulis, using pen and papers. Jadinya, aku pelik kerut-kerut dahi bila lecturer aku mintak buat assignment in hand-writing form. What? Aku sungguh oh-mak-kau terkejut. Yelah, dah berapa tahun pulak kot buat assignments guna komputer, bebel dekat belog pun dengan menaip. Bila masa pulak aku menulis dengan banyak selain dari main passing-passing surat dalam lectures kan. Huish.. Nak tak nak...

Dua page je, tapi ketar tangan kot hehe.

Tangan jadi lenguh sebab aku menyalin. Aku taip, setting ayat cantik-cantik dulu dalam Words. Then only aku salin balik dalam test pad. Fuh, pencapaian peribadi sangat :')

Kaki ayam: I heart your signature phrase, Mr. Shahrin! Which is, 'Jahat kan I?'

1 comment:

Cheq Tun said...

beb..cun tulisan..klu aku dh herot berot tulisan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...