27 February 2010

Konon trend, hikhik :')



Aku pergi kuliah (rasa macam bercinta dengan Farami je heh) pakai kasut atas. Aku tipu kawan-kawan kata ini trend sekarang, teehee. Mereka iya kan saja. Rasa macam seronok pula tengok shuben Fillanie pakai tali sebelah lain, sebelah lain, aku pun plagiat la, boleh ya? Lepas ni boleh pula try pakai crocs sebelah lain, sebelah lain macam adik Acih. Tapi kena beli crocs yang sama 2 pasang whoaa, cancel plan :'(


Kaki ayam: Sila abaikan kasut berjenama murah itu, aku bawah skim pelajar miskin (-_-")

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku bawah skim pelajar miskin (-_-")... hahaha, ur funny....

DDrfauziah said...

Salam perkenalan.
Tunggu giliran masuk bilik air nak ambik wuduk ... jejelan jap :)
Kelakar jugak ya?

Zaqyah Rezzaq said...

FAIZ FARISH: tak funny betul la T_T heeeee

DDrfauziah: Salam perkenalan kembali, nak ambil wuduk pun kena tunggu giliran ye, Kak G macam duduk hostel pulak huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...