02 December 2010

Al-Fatihah Untuk Abang Tersayang


Pheww.. *kesat leleh air mata* How can I put into words on how I feel right now? I can never, I guess.

Last month, Oct 12th, Abang masuk hospital, and 3 days after, dia coma. Cut long story short, on Nov 24th, 11:07 a.m, Abang kembali kepangkuan Maha Pencipta. After fighting for 42 days in ICU.

I rushed back to Ipoh just in time to see him dalam liang, abang tetap comel dan segar. Raut terakhir yang takkan aku lupa.

Abang, tiap kali dengar lagu Azura dengan My Way mesti nangis, those were your favorite karaoke songs kan :'(

Angah be strong okay, forever sis-in-law. Rindu jokes Abang :'(


IN LOVING MEMORY
Mustaffa Bakri Suhaili
30 May 1959 - 24 November 2010

Rindu Yeop jugak, sangat sangat. Semoga both abang-abangku tenang dan jauh dari siksaan di sana. Amin. T_T Serius tak mampu nak continue, so orang stop sini dulu.

Love dan doa tak putus dari adik korang yang paling comel,
Nono.

3 comments:

Farihah Ahmad said...

al-fatihah. kuatkan semangat ye syg...

°`° NiSa °`° said...

kuya, sabaq bebanyak ye. semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat. al-fatihah.

Zaqyah Rezzaq said...

thanks farihah and kak hani..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...