21 February 2013

Gr Grr Grumble...

 
Kenapakah hati tak berapa nak happy, susah hatiiiii! Rasa macam kualiti hidup makinlah menurun.
 
Aku nak satu je good news. As a start... Tak kisah dari bahagian hidup yang mana, janji khabar gembira -- untuk boost up semangat, kasi suntik elemen positif dalam diri. Huhu.
 
Give me one good reason to smile, Most Gracious.
 
Kaki ayam: Merungut dalam belog je takpe kot, depan orang tak macam ni pun, depan orang aku kuat (minus husband la yeh) haihh seeeee sebenarnya rasa bersalah merungut ni, tuhan no like! Tapi aku jua manusia lemah iman, ada rasa frust (frust coverline).

1 comment:

diba's chan said...

Salam.
nak promote Aura White.
RM130 sahaja.
free postage + 1 shaker + 2 Free Gift pilihan sendiri dari senarai.

meh order meh
contact diba 0127009100 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...