15 July 2011

Hi!


Assalamualaikum kome! Awok masih lagi wujud, usah ler kome sedekah Fatihah sangat hikhik. Sekarang ni udoh berkoje (career woman). Sementara tengah cuti-cuti ni, cari pengalaman kate ko. Idok ler boring benor, kesian ayah awok, kakak awok, boipren awok, bergilir-gilir meneman awok hehehe. Sekarang awok independent sikit, kurang dah nangih-nangih peluk bantal. Ye ler, orang kata ape, dah ade life? Ha, gitu ler bunyi nye.

Meh awok menjamu kome dengan gambor awok syok sendiri di opeh (office).

Bos jarang ade, awok ler satu-satu staf yang ade. Bos ade 4 orang. Huhu.


Hari Jumaat siap baju kurung wakakakaka, seronok jugak lame dah tak koje opeh, jakun sikit.

Awok seronok ler juge duduk Ipoh ni. Hari tu kononnye nak cari koje di Putrajaya, bukan sikit awok apply tapi tu ler, kalau Tuhan dah kate takde rezeki, cari ler sampai ke langit hijo pon, idoknye mau dapat! Tuhan suruh duduk dekat dengan Ayah kat Ipoh gamaknye :)

Tapi ape-ape pun....

Tetap rindu bestfriends awok yang 2 orang ni, Cik Pira on my left, and Cik Payada artis funfair on my right ;)

Terlalu baik kome melayan awok sepanjang dekat sebulan awok menumpang kat Presint 5 tu huhuhu. Segala budi baik, makan minum, air, elektrik, perhatian, dan yang paling penting kasih sayang kome TERLALU awok hargai dan tak terbalas. Udah rindu ler pulak :'(

Okay lah, busy ni. Dalam busy sesuka hati je update kat opeh hehehe. Takpe, bos-bos awok cool!

Sekian, dari jiran jarak 4 pintu dari rumah sepupu Husin jiran Kak Limah.

4 comments:

Farihah Ahmad said...

eh seronotnye keje. awok nk keje jugak....



eh ada keja kosong??

Zaqyah Rezzaq said...

ish, kamu blajo tinggi benor, gayat nak offer keje hehe.

Islamic_Muslimah said...

kome koje kat mane?
manfaat benor cuti tue yea, baguih.. ^_^

Zaqyah Rezzaq said...

cik hana: awok koje kat ipoh jer, ate dah x lalu menong kat umah huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...